BARTIN / MERKEZ - İnönü İlkokulu

Etiket Sonuçları: inönüanaokulubartın

Nis

POLİS HAFTASI SATRANÇ TURNUVASI İLE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI SATRANÇ TURNUVASI

May

BİZ, BİRBİRİMİZE CANDAN BAĞLIYIZ...

Kızılay Karabük Şubesi ile okulumuzda misafir olarak bu eğitim ve öğretim dönemini geçirecek olan Hendekyanı Ortaokulu ve İnönü İlkokulu öğrencileri ve velileri ile başlattığımız "Kan Bağışı Kampanyasında" Bartın' da bir günde toplanan en fazla ünite rekoru kırıldığı tarafımıza söylenmiştir.

Duyarlılıklarından dolayı koca yürekli öğrencilerimize ve onların velilerine teşekkür ederiz.

Koca yürekli öğrencilerimize ve personelimize Kan Bağışı Madalyası Karabük Kızılay Şubesi Yetkilisince takdim edilmiştir.

Ayrıca kan vermeye gelen fakat kan alınamayan velilerimize de teşekkür ederiz.

İnönü İlkokulu Ekibi

May

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında kısa, didaktik, eğlenceli komedi türü filmimiz 1. dönem tatili öncesi hazırlandı.

Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenimize ve senaryosunun yazarı Okul Müdürümüze teşekkür ederiz.